Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 18 openstaande vacatures


Teamleider Juridische zaken en Crisisbeheersing - 240343

Je geeft leiding aan het team Juridische zaken en Crisisbeheersing binnen een waterschap in Zuid-Holland en bent verantwoordelijk voor onder andere de personeelszorg en de inhoudelijke resultaten van het team.


Adviseur procesoptimalisatie - 240340

Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen, optimaliseren en implementeren van het proces van de bestuurlijke stukkenstroom bij het hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard.


Teamleider Constructies en spelen - 240338

Je bent als teamleider omgevingsbewust, je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een divers team en je stuurt actief op de transitie naar een assetmanagementorganisatie bij een gemeente in de provincie Utrecht.


Teamleider Technisch management - 240320

Je neemt het team mee in de Integraal Project Management (IPM)-werkwijze en realiseert de investeringsopgave door in- of outsourcing, opleidingsplannen en coaching. Dit doe je voor een drinkwaterbedrijf in Noord-Holland.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services