Vacatures


7 van de 30 openstaande vacatures


Medewerker DIV (36 uur) - 200115

U bent een medewerker documentaire informatievoorziening die graag de handen uit de mouwen steekt en veel affiniteit heeft met digitale documentstromen en archiefwerkzaamheden.


Projectleider innovatiesamenwerking Duitsland (10 uur) - 200097

U bent een omgevingsbewuste projectleider die kennis heeft van de Duitse taal in woord en geschrift en ervaring heeft met het verbinden van verschillende partijen om zo de innovatiesamenwerking te stimuleren.


Informatiemanager (36 uur) - 200087

U bent een positieve en kritische informatiemanager die eigenaarschap toont, verantwoording neemt en mensen wilt inspireren tot het veranderen van hun werkwijzen en het verbeteren van hun prestaties.


Strategisch vastgoedjurist (20-24 uur) - 200095

U bent een analytisch aangelegde vastgoedjurist met ervaring op strategisch niveau binnen diverse gemeenten en provincies op gebied van grootschalige vastgoed- en gebiedsontwikkelingen.


Kwartiermaker assetmanagement (32 uur) - 200092

U bent een verbindende en innovatieve kwartiermaker die teams kan bouwen, mensen kan verbinden en sturing kan geven aan een organisatie in een transitietraject.


Afdelingsmanager openbare ruimte (36 uur) - 200090

U bent een ervaren afdelingsmanager die in staat is collega’s aan te sturen, te coachen, te motiveren en te overtuigen om opgestelde doelstellingen tijdig te behalen.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services