Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

8 van de 22 openstaande vacatures


Teammanager expertisecentrum waterschap - 240663

Je geeft situationeel leiding aan de medewerkers van het expertisecentrum van een waterschap in Overijssel. Soft skills zijn belangrijker dan inhoud op vakgebied, want de kennisvelden zijn hiervoor te breed.


Netwerkspecialist - 240659

Jij ontwerpt en implementeert geavanceerde netwerkoplossingen, gebaseerd op Software Defined Networking (SDN-)principes en adviseert over nieuwe SDN-technologieën en -strategieën voor 2 hoogheemraadschappen.


Relatiebeheerder - 240658

Voor een gemeente in Noord-Brabant ga jij de visie van een voorziening voor herstel, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid uitdragen naar inwoners en samenwerkingspartners. Je zorgt ervoor dat potentiële partners enthousiast worden en initieert de samenwerking.


Teammanager Natuur - 240654

Je vormt samen met een andere teammanager Natuur het managementteam van thema Natuur bij een grote overheidsorganisatie met standplaats Arnhem. Je stuurt 20 medewerkers aan en zorgt voor voldoende aandacht aan HR en de aansturing van de natuuropgaven.


Afdelingsmanager Financiën, Inkoop en Contractbeheer - 240652

Voor een hoogheemraadschap in Zuid-Holland neem jij de afdeling Financiën, Inkoop en Contractbeheer onder je hoede. Jij zorgt ervoor dat de financiële kaders en spelregels helder worden en biedt ondersteuning voor de uitvoering ervan.


Businesscontroller onderzoek financiële stromen - 240651

Voor een gemeente in de provincie Utrecht onderzoek jij de effectiviteit en efficiëntie van de beheersing van de financiële stromen op de afdeling Business Control.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services