Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

9 van de 28 openstaande vacatures


Programmamanager ruimte en omgevingsmanagement - 240559

Je bent verantwoordelijk voor het programmamanagement, het stakeholdermanagement en de rapportage en evaluatie van verschillende projecten en programma’s bij een netbeheerder.


Domeindirecteur Ruimte - 240549

Jij geeft integraal leiding aan het domein Ruimte binnen een jonge gemeente in Noord-Brabant. Je werkt als adviseur, verbinder, coach en aanspreekpunt.


Beleidsmedewerker facilitair management - 240537

Je ontwikkelt facilitair beleid voor een gemeente in Noord-Brabant, adviseert over de uitvoering en zorgt voor draagvlak en de implementatie van het beleid.


Opdrachtgever Wegen, Constructies en Installaties (WCI) - 420532

Je bent binnen het team Wegen, Constructies en Installaties van een grote gemeente in omgeving Utrecht de opdrachtgever van projecten in de openbare ruimte. De focus ligt op de vervanging en groot onderhoud van civieltechnische assets.


Adviseur fysieke beveiliging en GBS - 420525

Voor een waterbedrijf in Noord-Holland verzorg jij de selectie, aanschaf en implementatie van een nieuwe gebouwbeheersysteem en analyseer je de fysieke beveiliging op de huidige eisen en wensen.


Teammanager vastgoed - 240512

Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het team; van traditioneel vastgoedbeheer naar professioneel vastgoedmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij een gemeente in Noord-Holland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services