Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 22 openstaande vacatures


Netwerkspecialist - 240659

Jij ontwerpt en implementeert geavanceerde netwerkoplossingen, gebaseerd op Software Defined Networking (SDN-)principes en adviseert over nieuwe SDN-technologieën en -strategieën voor 2 hoogheemraadschappen.


Afdelingsmanager Financiën, Inkoop en Contractbeheer - 240652

Voor een hoogheemraadschap in Zuid-Holland neem jij de afdeling Financiën, Inkoop en Contractbeheer onder je hoede. Jij zorgt ervoor dat de financiële kaders en spelregels helder worden en biedt ondersteuning voor de uitvoering ervan.


Resultaatmanager Voldoende Water - 240649

Als onderdeel van het MT Water geef je functioneel leiding aan de inhoudelijke uitwerking en realisatie van het bestuurlijk programma Voldoende Water van het hoogheemraadschap van Rijnland. Je bent de verbinding tussen de bestuurlijke opdracht en de ambtelijke uitvoering.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services