Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 16 openstaande vacatures


Projectleider herstructurering bedrijventerreinen - 230329

Je leidt projecten in de gebiedsontwikkeling. Specifiek de bestaande bedrijventerreinen herstructureren naar innovatieve, hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijventerreinen.


Communicatieadviseur waterschap - 230328

Voor een dijkversterkings- en rivierverruimingsproject ben je verantwoordelijk voor de planning, afstemming en uitvoering van alle communicatieactiviteiten binnen het project.


GIS-specialist GEO - 230311

Je werkt aan verschillende opdrachten voor de ontwikkeling, het beheer en gebruik van de geografische beheerregisters van watersysteem-, drinkwater- en afvalwaterassets bij Waternet.


Informatieanalist GIS - 230310

Als informatieanalist GIS voor drinkwaterbedrijf Waternet ga je aan de slag met het analyseren, uitvragen en onderzoeken van informatiestromen en vertaal je deze naar bruikbare oplossingen.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services