Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 18 openstaande vacatures


Manager programmabeheersing Waterketen - 240344

Voor een veranderopgave binnen het programma Waterketen bij een waterschap in Zuid-Holland richt je de programmabeheersing in en geef je inzicht in de status van het project, de financiële doorkijk, planning en risico’s.


Invoeringsmanager projectbeheersing en PPM-tool - 240336

Je verankert projectbeheersing verder in de organisatie, borgt uniformiteit en ontwikkelt een organisatiebrede standaard om de volgende stappen te kunnen zetten in de professionalisering.


Adviseur projectbeheersing watersystemen - 240331

Je ondersteunt de manager projectbeheersing met uitvoeringsprojecten van definitie- tot en met de nazorgfase bij een hoogheemraadschap.


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services