Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 22 openstaande vacatures


Manager projectbeheersing waterschap - 240661

Voor een waterschap in Gelderland neem jij de projectbeheersing op je voor een gebiedsprogramma dat zich richt op slimme combinaties tussen watersysteem- en waterveiligheidsmaatregelen. In korte tijd til jij het project van de planuitwerkingsfase naar het volgende niveau.


Manager projectbeheersing waterkwaliteit - 240657

Jij zorgt voor de aansturing van projectbeheersprocessen binnen complexe infrastructurele projecten waardoor het programmateam Kaderrichtlijn Water (KRW) Oost-Nederland de opgave vanuit de KRW kan realiseren.


Projectsecretaris waterzuivering - 240653

Jij coördineert en bewaakt het proces van de bestuurlijke besluitvorming voor het in bedrijf nemen van een nieuw te bouwen afvalwaterzuivering bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland.


Projectplanner HH Rijnland - 240602

Jij maakt en onderhoudt alle planningen binnen het integraal-projectmanagementteam en zorgt ervoor dat de projecten een succes worden bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services