Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

4 van de 28 openstaande vacatures


Projectondersteuner gemeente - 240561

Je bent de rechterhand van de projectmanager bij een Zuid-Hollandse gemeente en helpt verschillende projecten naar een goed resultaat te brengen. Van de projectadministratie tot het coördineren van de besluitvorming en van het voorbereiden van persvragen tot de communicatie richting externe partijen.


Projectmanagementondersteuner (PMO) - 240558

Je houdt overzicht, faciliteert de projectteams en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de juiste sturingsinformatie bij een netbeheerder in Noord-Brabant.


Kostendeskundige - 420555

Je werkt vanuit een adviserende en sturende rol als expert en ambassadeur op de afdeling Cost Engineering bij een grote netbeheerder in Arnhem.


Secretaresse - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services