Vacatures


6 van de 19 openstaande vacatures


Trainee recruitment - 220152

Wij zoeken een enthousiaste en communicatieve collega die zich (verder) wil ontwikkelen tot consultant recruitment. Een interne opleiding en intensieve begeleiding brengen jou naar deze zelfstandige rol.


Consultant recruitment - 220151

Voor ons team zoeken wij een gedreven consultant recruitment die aan de slag gaat met overheidsopdrachten in de ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed.


Administratief medewerker - 220136

Je bent eigenlijk een ‘pietje-precies’ en dat is precies wat we zoeken! Kom jij ons team versterken op contractbeheer en de financiële administratie?


Administratief medewerker recruitment - 220129

Je ondersteunt de consultants recruitment met het vooraf uitzoeken van de belangrijkste informatie van nieuwe opdrachten. En je werkt nauw samen met de afdeling Communicatie.


Financieel-administratief medewerker - 220037

Je hebt als financieel-administratie medewerker uitstekend cijfermatig inzicht en daarom zijn onze financiën in goede handen bij jou. Kom jij ons team versterken?


Medewerker communicatie - 220103

Je bent een taalkundige collega die graag wervingsteksten schrijft en herschrijft en verantwoordelijkheid is voor de online communicatie van ons bedrijf.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services