Adviseur kwaliteitsborging (civiele techniek) (36 uur)


Adviseur kwaliteitsborging (civiele techniek) (36 uur) - 200101

U bent een zowel wendbare als standvastige adviseur kwaliteitsborging die zich goed kan verplaatsen in anderen en snel weet te anticiperen. 

Wie?
Onze opdrachtgever, een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is op zoek naar een adviseur kwaliteitsborging aanleg en onderhoud voor de afdeling Grote Projecten en Onderhoud. Deze afdeling is één van de zeven landelijke organisatieonderdelen van de uitvoeringsorganisatie en geeft middels beeldbepalende projecten de Nederlandse infrastructuur vorm. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de aanleg-en de onderhoudsprojecten en de complexe vervanging- en renovatieopgaven, vaak met een omvangrijke industriële automatiseringscomponent. In alle projecten staan duurzaamheid, innovatie, informatie en de balans tussen mens, economie en natuur centraal.

De missie van 2030 is alle infrastructurele projecten energieneutraal te laten functioneren. Samen met de partners, zoals gemeenten, provincies, waterschappen en marktpartijen, streven ze naar projecten met maatschappelijke meerwaarde. In totaal werken er ruim 800 mensen binnen de afdeling GPO, verspreid over vier directies: Inkoop- en Contractmanagement, Productie en Projectmanagement, Techniek en Technisch Management en Bedrijfsvoering en Projectbeheersing.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U begeleidt in het werkveld Gate Reviews samen met uw collega’s het proces om tot een afgewogen oordeel over de kwaliteit van de projecten te komen.
  • U levert een bijdrage aan de organisatieontwikkeling door inzichten vanuit Gate Reviews te vertalen naar verbetervoorstellen voor de werkprocessen op het gebied van aanleg en onderhoud.
  • U werkt in het werkveld Processen en Werkwijze en voert daar het gesprek met mensen uit de projecten en de inhoudelijke adviseurs over de toepasbaarheid en de continue verbetering van de kaders en de processen.
  • U zorgt ervoor dat het gebruik van kaders binnen de organisatie een logische leidraad wordt en dat het beheer en de verbetering van bestaande kaders een standaard onderdeel wordt van ieders handelen.

Eisen 

  • U beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde, civiele techniek, bouwkunde en / of organisatiekunde.
  • U hebt kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met het voorbereiden of het uitvoeren van infrastructurele projecten.
  • U hebt kennis van en minimaal 2 jaar ervaring met kwaliteitsborging en procesverbetering.

Wensen 

  • U hebt minimaal 2 jaar ervaring met het werken als opdrachtgever in het civieltechnisch publieke domein. 
  • U hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van het IPM, zoals gehanteerd bij de meeste overheden in de civieltechnische sector.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind november 2020, met een optie tot verlenging (1 x 6 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 20 april 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200101.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services