Projectondersteuner woningbouw (32 uur)


Projectondersteuner woningbouw (32 uur) - 200349

U bent een assertieve projectondersteuner die de projectleiders support biedt bij de realisatie van verschillende woningbouwprojecten.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Noord-Brabant, is op zoek naar een projectondersteuner voor verschillende woningbouwprojecten. In 2019 heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met de technologieregio Brainport. Dit betekent dat de ambitie van de gemeente om in de periode van 2020 tot en met 2024, 200 woningen per jaar te bouwen is verdubbeld. Hierdoor worden projecten eerder opgepakt dan gepland. Daarnaast worden er nieuwe projecten toegevoegd om een bijdrage te leveren aan de versnellingsopgave binnen de woningbouw.

Om deze opgave uit te voeren, zoekt de gemeente versterking voor het team binnen het cluster Projecten, onderdeel van de afdeling Regie & Ontwikkeling. U komt terecht in een dynamische omgeving waar een dynamische werkwijze voorop staat.

Als projectondersteuner ondersteunt u verschillende projectleiders bij de ontwikkeling van verschillende woningbouwprojecten. U draagt bij aan alle facetten van het projectmatig werken, zowel vakinhoudelijk als procesmatig. Uw werkzaamheden starten met de voeten in de klei en het inplannen en notuleren van de afspraken. Vanuit daar krijgt u steeds meer taken en verantwoordelijkheden toegewezen naar mate de projecten vorderen.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U plant de vergaderingen en overleggen in en werkt de notulen hiervan uit.
  • U ondersteunt de projectleiders bij het bewaken van de kosten binnen een project.
  • U verzamelt en analyseert de informatie voor de projecten.
  • U werkt samen met zowel de interne disciplines als de externe partners.

Eisen

  • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.
  • U hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectondersteuner, bij voorkeur bij woningbouwprojecten.
  • U hebt een sterk ontwikkelt analytisch vermogen.

Waar?
Regio Eindhoven

Wanneer?
De functie is per begin juli beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot januari 2023. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór maandag 15 juni 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Kayleigh van Noordennen, 078-6549060. Referentienummer 200349.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services