Adviseur systeemintegratie / systeemarchitect (20 uur)


Adviseur systeemintegratie / systeemarchitect (20 uur) - 200464

Als ervaren adviseur systeemintegratie / systeemarchitect bent u mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dynamische systemen van de bruggen en sluizen in Nederland.

Wie?
Onze opdrachtgever, een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is op zoek naar een adviseur systeemintegratie / systeemarchitect. De organisatie is al meer dan 200 jaar verantwoordelijk voor de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid in Nederland. De organisatie bestaat uit 7 regionale en 7 landelijke organisatieonderdelen, waaronder het onderdeel Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) waar u deel van uit maakt. In totaal werken er ongeveer 1120 mensen bij PPO, verspreid over 4 directies: Inkoop- en contractmanagement, Productie en Projectmanagement, Techniek en Technisch Management en Bedrijfsvoering en Projectbeheersing.

De komende tijd werkt de opdrachtgever aan de aanleg en renovatie van een groot aantal bruggen en sluizen, zoals de renovatie van de Wantijbrug op de N3 bij Dordrecht, de Spijkenisserbrug en de Haringvlietbrug. Met de renovatietrajecten standaardiseert en uniformeert de opdrachtgever de processen en systemen van de industriële automatisering van deze objecten, om zo te zorgen dat de bruggen en sluizen veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn en blijven. Als adviseur systeemintegratie / systeemarchitect draagt u bij aan dit proces met als resultaat dat er lagere kosten zijn bij de realisatie, er een kwaliteitsverbetering plaatsvindt voor betrouwbare en beschikbare infrastructuur, dat de projecten tijdig opgeleverd worden en het brug- en sluissysteem sneller hersteld wordt.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken 

  • U bent samen met de systeemarchitecten verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dynamische systemen.
  • U draagt bij aan de ontwikkeling en borging van de samenhang van zowel de standaarden als van de inrichting van de bruggen en sluizen die aangelegd of aangepast worden.
  • U draagt bij aan de standaardisatie en uniformiteit van de sluizen en bruggen, zodat deze beschikbaar en betrouwbaar zijn en blijven.

Eisen 

  • U beschikt over een afgeronde wo-opleiding op het gebied van system architecture and networking, informatie- of communicatietechnologie.
  • U bent in het bezit van een VCA-certificaat ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende VCU’, een GPI-certificering en eigen PBM’s gedurende de looptijd van het contract.
  • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met systeemintegratie en systeemarchitectuur in een coördinerende functie tijdens infrastructurele werken te beoefenen.
  • U hebt een trackrecord van acceptatie en oplevering van brugrenovatieprojecten als systeemintegrator.

Wensen

  • U hebt toepasbare kennis van de LBS, bruggenstandaard en relevante (NEN-)normen voor het renoveren van bruggen. Deze kennis heeft u opgedaan in opleidingen en cursussen.
  • U hebt in de rol van systeemintegrator ervaring opgedaan met het uitvoeren van processen rondom bediening, besturing en bewaking (3B) van de systemen binnen een renovatieproject.
  • U hebt in de rol van systeemintegrator ervaring opgedaan met werkzaamheden rondom systemen en processen in de verkeerscentrale in Rhoon om deze inhoudelijk te voorzien van expertise, begeleiding en organisatie voor de afronding van het brugrenovatieproject.
  • U hebt in de rol van systeemintegrator een trackrecord van projecten af- en opleveren in de rol van systeemintegrator.

Waar?
Regio Rotterdam

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 20 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind oktober 2020, met een optie tot verlenging (4 x 4 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór dinsdag 21 juli 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200464.

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Ambtelijk opdrachtgever projecten (openbare ruimte)

Je bent verantwoordelijk voor het vervullen van de rol als opdrachtgever van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte bij een grote…

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Utrecht

Lead auditor

Als lead auditor bij Porthos verzorg je de voorbereiding en uitvoering van systeem- en procestoetsen op het QA-systeem voor een vernieuwend CO2-project.

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Zuid-Holland

Technisch manager afvalwaterzuiveringssystemen

Je bent bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland eindverantwoordelijk voor de aansturing van de technische deskundigen die werken aan het klimaatneutraal…

  • Werkweek: 32 uur
  • Contract: Fulltime, Parttime
  • Locatie: Zuid-Holland



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services