Landschapsontwerper (24-32 uur)


Landschapsontwerper (24-32 uur) - 200469

U bent een ervaren landschapsontwerper die verantwoordelijk is voor het schrijven en begeleiden van het integraal programma van eisen voor de herinrichtingsprojecten.

Wie?
Onze opdrachtgever is een van de snelst groeiende gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente is op zoek naar een ervaren landschapsontwerper voor tijdelijke aanvulling binnen het multidisciplinaire stedenbouwkundige team. De ontwikkelorganisatie Ruimte van de gemeente werkt vanuit 7 teams aan de ruimtelijke opgaven van de stad. De stad groeit enorm, waardoor de gemeente voor grote uitdagingen staat op onder andere het gebied van toenemende mobiliteit, de energietransitie, het behoud van het groen in de stad en de toegankelijkheid van de woningmarkt. Deze groei van de stad, in combinatie met het verminderen van het aantal regels door de invoering van de Omgevingswet, creëert meer ruimte voor maatwerk en initiatieven om samen met de inwoners, bedrijven en organisaties de stad nog mooier te maken.

Als ervaren landschapsontwerper brengt u uw eigen ervaringen en kennis in om een bijdrage te leveren aan de transformatie van de stad. De gemeente zoekt iemand die weet wat een stad nodig heeft om te voorzien in de behoeften van de gebruikers en die graag werkt aan de vertaling van deze vraag naar de inrichting van de fysieke ruimte in de stad.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U gaat zelfstandig een integraal programma van eisen voor de herinrichtingsprojecten schrijven en begeleidt deze.
  • U hebt een positieve proactieve instelling, een kritische houding en een eigen visie op het vakgebied en verwerkt dit in uw projecten.
  • U beantwoordt de (onvoorziene) vragen over de verschillende focusgebieden vanuit ruimtelijke, kwaliteitsoptiek of politieke context.

Eisen

  • U hebt een ir / MSc op het gebied van landschap van de Landbouw Universiteit of gelijkwaardig.
  • U hebt minimaal 5 jaar ervaring als landschapsontwerper.
  • U hebt recente opdrachten bij de overheid uitgevoerd in het vakgebied van Landschapontwerp.
  • U hebt recent, niet langer dan 4 jaar geleden, ervaring opgedaan in een hoogstedelijke opgave.
  • U bent op dinsdag 21 juli online beschikbaar voor een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 24-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2020, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Hoe?
Reageer vóór donderdag 16 juli en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 200469.

Deze vacature is verlopen



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services