Ontwerper openbare ruimte (32-36 uur)


Ontwerper openbare ruimte (32-36 uur) - 210771

Een functie met mogelijk langdurige verlenging beschikbaar bij een gemeente in Zuid-Holland voor een ontwerper met verkeerskundig inzicht en ervaring met klimaatbestendige maatregelen in woonwijken.

Wie?
Het team Ontwerp van de afdeling Duurzame leefomgeving heeft vanaf begin januari 2022 behoefte aan een ontwerper openbare ruimte met enige verkeerskundige kennis en ervaring. De afdeling van deze gemeente bestaat uit opgavemanagers, beleidsmedewerkers en ontwerpers die al vroeg in de projecten meedraaien met ruimte voor creatief ontwerpen. Zo bouwt de afdeling mee aan een bereikbare en leefbare stad.

Het team Ontwerp werkt in projectgroepen waarin u verantwoordelijk bent voor de functie en de kwaliteit van het functioneel ontwerp van de openbare ruimte. Het gaat om het klimaatbestendig inrichten van wijken na de vervanging van de riolering en de openbare ruimte bij gebiedsontwikkelingen. Het ontwerpen vindt plaats met AutoCAD volgens NLCS, de Nederlandse CAD Standaard.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U gaat straten in wijken herinrichten aangepast aan het veranderende klimaat.
  • U toetst en begeleidt de herinrichting van de openbare ruimte en de ontsluiting rond grote bouwprojecten.
  • U past fietsroutes in.
  • U verzorgt het tekenwerk voor de inrichting van de openbare ruimte in het Bio Science Park.

Eisen

  • U beschikt over een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau.
  • U heeft meer dan 3 jaar ervaring met AutoCAD volgens NLCS, Sketchup en Adobe CS.
  • U heeft meer dan 3 jaar ervaring als ontwerper openbare ruimte.
  • U bent maandag 15, dinsdag 16 of donderdag 18 november beschikbaar voor een gesprek met de opdrachtgever.
  • U kunt een portfolio aanleveren met voor de functie relevant materiaal.

Waar?
Regio Leiden

Wanneer?
De functie is vanaf begin januari 2022 beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste een jaar, met een optie tot verlenging (3 x 1 jaar). 

Hoe?
Reageer vóór maandag 8 november en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van der Veen, 078-654 90 60. Referentienummer 210771.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services