Allround vastgoedadviseur (28-32 uur)


Allround vastgoedadviseur (28-32 uur) - 210042

U bent een ervaren allround vastgoedadviseur die een adviesrol vervult in uitdagende en afwisselende projecten rondom gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Utrecht, is op zoek naar een ervaren allround vastgoedadviseur met kennis van uitgifte van gronden en anterieure overeenkomsten. De gemeente zet zich in voor een snel groeiende stad met het streven dat alle inwoners van de stad prettig en gezond kunnen wonen, werken en leven. Dit doet zij door te werken voor en samen met de inwoners aan een gezonde, slimme en inclusieve stad.

Als allround vastgoedadviseur komt u te werken in het team Investeren & Exploiteren van de Ontwikkelorganisatie Ruimte. Het team Investeren & Exploiteren ontwerpt creatieve en praktische oplossingen om samen met andere partijen ruimtelijke ontwikkelingen financieel en contractueel mogelijk te maken. Zij hebben verstand van publieke en private geldstromen, contract- en risicomanagement en waardecreatie. Daarbij brengt zij voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen in beeld wat de directe kosten en opbrengsten zijn, welke waardestromen ontstaan en wat er maatschappelijk mee wordt bereikt.

De allround vastgoedadviseur gaat hoofdzakelijk aan de slag met projecten in het Utrecht Science Park (USP) en het Kantorenpark Rijnsweerd. Dit gebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven gericht op biowetenschappen, gezondheid en duurzaamheid. Naast het contact met diverse ontwikkelaars, voert u ook regelmatig overleg met de Universiteit Utrecht als belangrijke partner op dit gebied. Daarbij zorgt u voor de afstemming met het team van vastgoedadviseurs en, indien nodig, de hoofdgebiedseconoom.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U vertaalt voor diverse projecten ambities naar concrete afspraken met externe partijen en legt deze contractueel vast in intentie- en plankostenovereenkomsten en anterieure- en uitgifteovereenkomsten.
  • U bent de spin in het web met betrekking tot vastgoedeconomie, bijvoorbeeld als het gaat om grondprijzen, taxeren en waarderen, het verhalen van (plan)kosten en de financiële gevolgen van aflopende (erfpacht)contracten.
  • U geeft strategisch advies over ontwikkelscenario’s en eventuele risico’s.
  • U onderhandelt met marktpartijen over voorwaarden voor uitgifte en verwerving van gronden voor de (her)ontwikkeling van vastgoedlocaties.
  • U neemt deel aan interne en externe projectgroepen, waaronder voor de omgevingsvisie Utrecht Science Park, en bent voor projectleiders en ruimtelijke (gebieds)regisseurs de gesprekspartner voor vastgoedadviezen.

Eisen

  • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van vastgoedkunde, planologie of soortgelijk.

Wensen

  • U heeft minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van vastgoedeconomie in combinatie met juridische / privaatrechtelijke kennis.
  • U heeft ervaring binnen het gemeentelijke domein.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per medio februari 2021 beschikbaar voor 28 tot 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 7 maanden, met een optie tot verlenging.

Hoe?
Reageer vóór dinsdag 26 januari 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jop Verhulst, 078-6549060. Referentienummer 210042.

Deze vacature is verlopen

Bekijk hieronder actuele vacatures uit hetzelfde vakgebied.

Ambtelijk opdrachtgever projecten (openbare ruimte)

Je bent verantwoordelijk voor het vervullen van de rol als opdrachtgever van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte bij een grote…

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Utrecht

Lead auditor

Als lead auditor bij Porthos verzorg je de voorbereiding en uitvoering van systeem- en procestoetsen op het QA-systeem voor een vernieuwend CO2-project.

  • Werkweek: 24 uur
  • Contract: Parttime
  • Locatie: Zuid-Holland

Technisch manager afvalwaterzuiveringssystemen

Je bent bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland eindverantwoordelijk voor de aansturing van de technische deskundigen die werken aan het klimaatneutraal…

  • Werkweek: 32 uur
  • Contract: Fulltime, Parttime
  • Locatie: Zuid-Holland



Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services