Medewerker DIV (24-36 uur)


Medewerker DIV (24-36 uur) - 210739

U bent een medewerker DIV met administratieve vaardigheden, ervaring met digitale archivering en postregistratie die voor een gemeente werkt aan de digitalisering van dossiers.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente, is op zoek naar een medewerker DIV. De gemeente ligt met haar ruim 55.000 inwoners en 11 kernen in Midden-Nederland. Verbinding creëren in de omgeving, een krachtige samenleving, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving en een vitale economie zijn belangrijke uitgangspunten van deze gemeente. Om dit te kunnen realiseren wordt er geregeld samengewerkt met inwoners, bedrijven, buurgemeenten en medeoverheden.

Als medewerker DIV gaat u klantgericht, flexibel en dienstverlenend te werk, waarbij u zowel in teamverband als zelfstandig kwaliteit en kwantiteit levert. Hierbij komen uw uitstekende communicatieve vaardigheden en resultaatgerichte instelling goed van pas. U gaat aan de slag met de analoge en digitale dossiers van de gemeente.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het registreren, beheren en archiveren van analoge en digitale dossiers.
  • U kent aan de hand van de geldende selectielijsten de juiste bewaar- en vernietigingstermijnen toe aan de dossiers en de voorbewerking en daarnaast het scannen en registreren van de daarvoor in aanmerking komende poststukken / e-mails.
  • U vormt, ordent en archiveert de fysieke en digitale dossiers.
  • U draagt bij aan het verder optimaliseren en digitaliseren van documentstromen.
  • U verstrekt de informatie, beantwoordt vragen en handelt de dossierverzoeken af die komen vanuit de organisatie.
  • U selecteert dossiers voor het vernietigen en afvoeren naar het (semi)statisch archief.

Eisen

  • U beschikt over een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van archief- of informatiebeheer.
  • U heeft ervaring met administratieve werkzaamheden, digitale archivering en postregistratie.
  • U heeft ervaring met een documentmanagementsysteem / zaaksysteem.

Waar?
Regio Gouda

Wanneer?
De functie is per direct beschikbaar voor 24-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2021, met een optie tot verlenging.

Hoe?
Reageer vóór maandag 1 november 12.00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van der Veen, 078-654 90 60. Referentienummer 210739.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services