Adviseur vastgoed gemeente (30-36 uur)


Adviseur vastgoed gemeente (30-36 uur) - 210928

U bent een ervaren adviseur met strategisch en tactisch inzicht die een portefeuilleplan, een meerjaren-investeringsplan en een vernieuwde taxatie realiseert voor de vastgoedportefeuille van een gemeente.

Wie?
Voor een opgave bij het team Vastgoed zijn wij op zoek naar een interim-adviseur voor de vastgoedportefeuille. De teamcoördinator is de voormalige portefeuillehouder die in deze nieuwe functie is gestart. Doordat de teamcoördinator meer tijd gaat besteden aan het leiden van het team, is het de bedoeling dat u zich gaat richten op de strategische en tactische vastgoedvraagstukken. Er is sowieso behoefte aan senioriteit als het gaat om tactisch en strategisch inzicht en sturing op de vastgoedportefeuille. Het gaat dus om een nieuwe functie.

Het team Vastgoed valt onder de afdeling Grond- en vastgoedbedrijf (40 medewerkers) van een gemeente. Het team is verantwoordelijk voor het management van ambtelijke huisvesting, maatschappelijk vastgoed en strategisch vastgoed dat bestemd is voor een toekomstige herontwikkeling. Dit team bestaat uit assetmanagers, technisch beheerders, projectleiders, frontdeskmedewerkers, een contractmanager, een kwaliteitsmedewerker gymzalen en een manager technisch beheer.

Met de teamcoördinator vastgoedbedrijf en de manager technisch beheer vormt u het managementteam van het vastgoedbedrijf.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stelt een portefeuilleplan op.
 • U helpt mee de afweging te maken of we vastgoed beter kunnen afstoten of renoveren.
 • U maakt voor de afweging een inhoudelijke en financiële onderbouwing met bijpassend advies.
 • U stelt een meerjaren-investeringsplan op.
 • U denkt mee met veranderende huisvestingsbehoeften van de huurders.
 • U beoordeelt welk invloed nieuw beleid of een actuele ontwikkeling heeft.
 • U taxeert de hele portefeuille opnieuw.

Eisen

 • U beschikt minimaal over een hbo-werk- en -denkniveau.
 • U heeft meer dan 7 jaar ervaring met vastgoedberekeningen.
 • U heeft ervaring met de financiële analyse van vastgoedportefeuille.
 • U bent dinsdag 25 en woensdag 26 januari beschikbaar voor een gesprek met de gemeente.

Waar?
Regio Leiden

Wanneer?
De functie is vanaf half februari of eerder beschikbaar voor 30-36 uur per week. De uiterste startdatum is dinsdag 1 maart. Deze functie is op projectbasis voor ten minste een jaar, met een optie tot verlenging (3 jaar).

Hoe?
Reageer vóór vrijdag 21 januari en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl of klik op Solliciteer direct. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Guido Lamet, 078-654 90 60. Referentienummer 210928.Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services