Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

12 van de 17 openstaande vacatures


Adviseur integrale veiligheid - 230060

Je zorgt voor de borging van veiligheid en gezondheid in verschillende projectfases binnen het team Vaarwegen bij Rijkswaterstaat.


Manager projectbeheersing dijkversterking en rivierverruiming - 230058

Als ervaren manager projectbeheersing bouw je aan structuur, houd je overzicht en bewaak je de planning, risico’s, voortgang en inzet van financiële middelen bij een dijkversterking en rivierverruiming in Noord-Brabant.


Communicatieadviseur duurzame mobiliteit - 230054

Van het formuleren van een helder communicatieplan tot het aanzetten van gedragsverandering: je ondersteunt een programma duurzame mobiliteit in Midden-Nederland met communicatievraagstukken.


Senior consultant / vestigingsmanager - 230055

Voor een collega bureau zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste senior consultant / vestigingsmanager die het team gaat helpen uitbouwen en energie krijgt van samenwerken.


Medewerker archiefbeheer en recordmanagement - 230052

Je werkt aan projecten in archief en recordmanagement bij een regionale milieu- en veiligheidsorganisatie in Zuid-Holland (ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof).


Adviseur inkoop en contracten - 230049

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoeringsbegeleiding en advisering van het contractmanagementproces bij Rijkswaterstaat.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services