Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

11 van de 16 openstaande vacatures


Projectleider herstructurering bedrijventerreinen - 230329

Je leidt projecten in de gebiedsontwikkeling. Specifiek de bestaande bedrijventerreinen herstructureren naar innovatieve, hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijventerreinen.


Junior adviseur contractmanagement - 230330

Projectmatig contractmanagement voor het beheer en onderhoud van (vaar)wegen, tunnels, sluizen, bruggen, waterkeringen en veel meer. Als junior ga je de uitdaging aan om je hierin te ontwikkelen.


Projectleider stadsevenement 750 jaar stadsrechten - 230327

Een gemeente in de provincie Zuid-Holland heeft 750 jaar stadsrechten. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van een programma om dit te vieren met de stad en voor het inrichten van een programmabureau.Adviseur projectbeheersing waterschap - 230324

Je werkt aan complexe technische watergerelateerde projecten voor een waterschap in de provincie Utrecht.


Contractmanager IT/IV - 230312

Je draagt bij aan het contractmanagement van IT-contracten en het verder professionaliseren van het contractmanagement binnen Waternet.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services