Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

11 van de 16 openstaande vacatures


Commercieel ondersteuner - 230172

Vind jij het leuk om secretariële en administratieve taken te combineren ter ondersteuning van het commercieel team? Dan is dit de baan voor jou!


Teammanager Stedelijke Ontwikkeling - 230887

Je geeft leiding aan het stedelijke ontwikkelingsteam met 25 medewerkers bij deze gemeente in het ruimtelijk domein in de regio Den Haag.


Projectleider warmtetransitie - 230888

Je speelt een sleutelrol in de actuele energietransitie van de gemeente. Je leidt belangrijke projecten en je bent de schakel tussen verschillende belanghebbende partijen op lokaal en regionaal niveau.


Financieel adviseur geldstromen - 230885

Je bent een ervaren financieel adviseur die verschillende geldstromen boekhoudkundig inricht en advies geeft aan de leidinggevende van de verschillende programma’s.


Adviseur stedenbouwkunde - 230879

Je verzorgt het stedenbouwkundig advies bij bestemmingsplanafwijkingen, in afwijkingsprocedures en in (ruimtelijke) projecten. Dit doe je voor een gemeente in Noord-Brabant.


Werkplekbeheerder hoogheemraadschap - 230878

Je ondersteunt de medewerkers bij een hoogheemraadschap in Zuid-Holland bij allerlei zaken rondom de werkplek, zoals het geven van advies over een juist en efficiënt gebruik van (nieuwe) apparatuur en programmatuur.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services