Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

14 van de 22 openstaande vacatures


Manager HSSE Porthos - 240484

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren, ontwikkelen en uitdragen van het veiligheidsbeleid van het project Porthos dat plaatsvindt in de Rotterdamse haven.


Projectleider civiele techniek en stedelijke infrastructuur - 240482

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de projecten, de aansturing van projectteamleden, de projectbeheersing en de voorbereiding van de (bestuurlijke) besluitvorming bij een gemeente. Dit doe je tijdens alle fasen van het project: van initiatief tot en met de oplevering.


Juridisch coördinator vervanging hoogspanningsstations - 240478

Je coördineert de uitvoering van onderhoud- en vervangingsprojecten van hoogspanningsstations en je zorgt voor de juridische positie van de netbeheerder in het ruimtelijk domein.


Procesanalist voorbereiding infrastructurele projecten - 240476

Je wordt onderdeel van het veranderteam van de afdeling Ruimte & Recht bij een netbeheerder, waar je vanwege het toenemende werkpakket door de energietransitie werkt aan het professionaliseren van de afdeling door processen te analyseren en een nieuwe werkwijze te implementeren.


Interim-directeur Bedrijfsvoering - 240473

In het directieteam ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, neem je deel aan de concernbrede besluitvorming en geef je als lid van het directieteam mede sturing aan de doorlopende ontwikkeling van een waterschap in Zuid-Holland.


Contractmanager onderhoudscontracten - 240393

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en bewaken van onderhoudscontracten bij het hoogheemraadschap van Rijnland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services