Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 18 openstaande vacatures


Veiligheidskundige Stadsingenieurs - 240342

Je ondersteunt de projecten van de afdeling Stadsingenieurs binnen een grote gemeente in de omgeving Utrecht op het gebied van veiligheid en gezondheid. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering van de werkprocessen als het gaat om veilig en gezond werken.


Teamleider Constructies en spelen - 240338

Je bent als teamleider omgevingsbewust, je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een divers team en je stuurt actief op de transitie naar een assetmanagementorganisatie bij een gemeente in de provincie Utrecht.


Invoeringsmanager projectbeheersing en PPM-tool - 240336

Je verankert projectbeheersing verder in de organisatie, borgt uniformiteit en ontwikkelt een organisatiebrede standaard om de volgende stappen te kunnen zetten in de professionalisering.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services