Vacatures


9 van de 20 openstaande vacatures


Trainee technisch management (36 uur) - 210498

Met uw ondernemende instelling rond eigen ontwikkeling komt u als trainee te werken bij het IPM-team Integrale Gebiedsprocessen van een waterschap en ondersteunt u bij de werkzaamheden binnen technisch management.


Onderhoudsbeheerder waterschap (32 uur) - 210494

U bent een onderhoudsbeheerder waterschap die ervaring heeft met het vertalen van onderhouds-, beheer- en inspectieplannen naar een onderhoudsbeheersysteem.


Projectleider openbare ruimte / civiel (36 uur) - 210493

U bent een projectleider openbare ruimte / civiel die voor een gemeente meewerkt aan de realisatie van meerdere projecten in de openbare ruimte en hierbij de projectteams en medewerkers (aan)stuurt.


Adviseur openbare verlichting (24 uur) - 210490

Met specifieke kennis van het beheer en onderhoud van de openbare verlichting, geeft u binnen een gemeente advies over de assets van de openbare verlichting in de openbare ruimte.


Technisch manager (28-36 uur) - 210486

Met ruime ervaring als (technisch) projectleider komt u als technisch manager te werken binnen een IPM-team, waar u verantwoordelijk bent voor de technische aspecten binnen een infrastructureel project van een provincie.


Adviseur openbare verlichting en wegen (36 uur) - 210482

Met civieltechnische ervaring als adviseur, directievoerder en werkvoorbereider voert u grotendeels werk uit voor openbare verlichting en voor een klein gedeelte op het gebied van wegen.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services