Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 17 openstaande vacatures


Omgevingsmanager Natura 2000 - 230059

Je bent verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement van verschillende Natura 2000-projecten in Overijssel. Het zwaartepunt ligt op direct contact met de grondeigenaren en het aansturen van de communicatie.


Communicatieadviseur duurzame mobiliteit - 230054

Van het formuleren van een helder communicatieplan tot het aanzetten van gedragsverandering: je ondersteunt een programma duurzame mobiliteit in Midden-Nederland met communicatievraagstukken.


Omgevingsmanager dijkversterkingsproject HWBP - 230056

Je organiseert en stuurt het omgevingsmanagement van een dijkversterkingsproject in provincie Utrecht aan en wijst het team tijdig op risico’s vanuit de omgeving.


Teamleider ruimtelijke ontwikkeling - 230048

Je kent de ontwikkelingen en uitdagingen van de lokale overheid in het fysieke domein. Je hebt een duidelijk beeld voor wat dit betekent voor de opzet, invulling en bemensing van een ruimtelijke afdeling


Omgevingsmanager/Adviseur omgevingsmanagement - 220647

Ben jij de professional op het gebied van omgevingsmanagement die binnen de mooiste projecten gaat werken bij één van onze opdrachtgevers?


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services