Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

5 van de 16 openstaande vacatures


Teammanager Stedelijke Ontwikkeling - 230887

Je geeft leiding aan het stedelijke ontwikkelingsteam met 25 medewerkers bij deze gemeente in het ruimtelijk domein in de regio Den Haag.


Projectleider warmtetransitie - 230888

Je speelt een sleutelrol in de actuele energietransitie van de gemeente. Je leidt belangrijke projecten en je bent de schakel tussen verschillende belanghebbende partijen op lokaal en regionaal niveau.


Omgevingsmanager - 230870

Je werkt mee aan een programma voor het verbeteren van natuurinformatie over doelbereik, omgevingscondities en herstelmaatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het omgevingsmanagement.


Programmamanager natuurinformatie - 230850

Je ontwikkelt een breder programma voor de verbetering van natuurinformatie en geeft leiding aan het team dat hier uitvoering aan geeft. Jouw focus ligt op de samenwerking binnen het team en met externe betrokken partijen.


Projectleider verduurzaming bedrijventerreinen - 230812

Je stuurt en ondersteunt gebouweigenaren op bedrijventerreinen in Zuid-Holland bij het verduurzamen van hun panden, waaronder de mogelijkheid tot aansluiting op een warmtenet.


Copyright ©2019 - Van Dijk Employment Services