Vacatures


Staat jouw gewenste vacature of opdracht er niet bij?
Wij zetten niet alles online. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanvragen die wel bij je kunnen passen. Ons aanbod is landelijk, met keuzes uit fulltime en parttime, in loondienst of als zzp’er, korte en lange opdrachten en bij verschillende (semi)overheden.
Wacht niet af en stuur je cv met jouw wensen naar info@vandijkwerkt.nl of bel Jan van Workum, Jop Verhulst of Guido Lamet op 078-654 90 60.

3 van de 22 openstaande vacatures


Projectleider planvorming waterkwaliteit - 240491

Je richt je op de uitwerking en totstandkoming van een aantal maatregelen binnen het Implementatieplan KRW, waarmee je bijdraagt aan het realiseren en behouden van chemisch schoon en ecologisch gezond oppervlakte- en grondwater.


Juridisch coördinator vervanging hoogspanningsstations - 240478

Je coördineert de uitvoering van onderhoud- en vervangingsprojecten van hoogspanningsstations en je zorgt voor de juridische positie van de netbeheerder in het ruimtelijk domein.


Omgevingsmanager reconstructie provinciale weg - 240461

Je zorgt voor stakeholdermanagement, communicatie en participatie, het opstellen van bestuurlijke adviezen en de voorbereiding van besluitvorming bij een grote en complexe overheidsorganisatie in Gelderland.


Copyright ©2024 - Van Dijk Employment Services